Pękam z dumy i chwalę się :)
Jaglanka z tofu na oleju kokosowym zajęła III miejsce :)
Konkurs organizowała Ola z Kulinarne zapiski Olki :), gdzie tematem konkursu było: kasza, tofu i kokos.
Jaglanka z tofu na oleju kokosowym zajęła III miejsce :)
Konkurs organizowała Ola z Kulinarne zapiski Olki :), gdzie tematem konkursu było: kasza, tofu i kokos.
http://kulinarnezapiskiolki.blogspot.com/2015/03/wyniki-konkursu-kaszatofu-kokos.html?showComment=1425840172318#c626150402159098195
Gratuluję, danie wygląda genialnie :)
OdpowiedzUsuńGratuluję ;)
OdpowiedzUsuńGratuluję :) Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńSerdecznie gratuluję! Należało się :)
OdpowiedzUsuńGratuluję, bardzo się cieszę,bo danie wygląda świetnie :)
OdpowiedzUsuńhttp://crafty-zone.blogspot.com/
Gratuluje :)
OdpowiedzUsuńGratuluję! Zresztą nie dziwię się, że zajęłaś takie miejsce, skoro dzielisz się z nami samymi pysznościami ;)
OdpowiedzUsuńoch dziękuję :)
UsuńGratuluję! :)
OdpowiedzUsuńKochana, zawstydzasz mnie ;) ale miło, że tak się cieszysz :))
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że nagroda również sprawi radość....
Pozdrawiam cieplutko.
Olka.
:)
Usuńdziękuję Wam wszystkim :)
OdpowiedzUsuńbrawo brawo :) !!!!!!!!!!
OdpowiedzUsuńGratulujemy :D Co jak co ale narobiłaś się trochę przepisów na ten konkurs :P
OdpowiedzUsuńGratuluję,w pełni zasłużyłaś :)
OdpowiedzUsuńwspaniale! gratuluję z całego serducha!
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawa sałatka.
OdpowiedzUsuńGratuluję Ci miejsca na podium!
Gratulacje. ;)
OdpowiedzUsuńJaglanka brzmi i wygląda przepysznie i z pewnością zasłużyła na nagrodę :):)
OdpowiedzUsuńgratuluję :) sałatka wygląda świetnie:)
OdpowiedzUsuńTy to jesteś prawdziwa kulinarna zdolniacha! ;)
OdpowiedzUsuńGratulacje :)
OdpowiedzUsuńMoje gratulacje, zasłużyłaś :)
OdpowiedzUsuńGratuluje wygranej, twoje danie naprawdę zasługuje na podium;)
OdpowiedzUsuńGratuluję. Pyszne danie :-)
OdpowiedzUsuńGratuluję ! Wygląda smakowicie :)
OdpowiedzUsuńGratulacje!
OdpowiedzUsuńGratulacji moc i przy okazji dzięki wielkie bo w związku z Twoim udziałem w konkursie mamy pyszny przepis do wykorzystania :)
OdpowiedzUsuń