Strony
Strona główna
O MNIE
KONTAKT
piątek, 24 października 2014
Hummus z czerwoną fasolą
Potrzebne składniki:
puszka ciecierzycy
4 łyżki pasty tahini
2 łyżki gorącej wody
3 łyżki soku z cytryny
3 ząbki czosnku
puszka czerwonej fasoli
łyżeczka słodkiej papryki
pietruszka do posypania
łyżeczka soli
Przygotowanie:
Ciecierzycę, fasolę, czosnek miksujemy na gładką masę dodajemy pastę tahini, wodę, sok z cytryny paprykę słodką i sól i dalej blandujemy na gładką masę. Przygotowany hummus możemy przechowywać w lodówce do 4-5 dni.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz