Stefano był oburzony, że w Polsce ryby grilluje się w foli i faktycznie ma rację....
Potrzebne składniki:
- 2 dowolne rybki
Rybę dokładnie myjemy, następnie nacieramy oliwą z oliwek, solą, i pieprzem, następnie grillujemy na ruszcie. Do oliwy z oliwek dodajemy pokrojony czosnek z pietruszką i skrapiamy cały czas rybę, którą po ok. 20 min przekładamy na druga stronę. Prosto szybko i jak smacznie.
Haha my też robimy w foli :P Nawet nam nie przyszło do głowy żeby tego nie robić ;)
OdpowiedzUsuńmi też :)
UsuńNie do końca moje smaki, ale podejrzewam, że rybka jest pyszna. ;)
OdpowiedzUsuńA ja od początku robię bez foli ;)) od razu nabyłam razem z grillem specyjalny przyrząd. Pysznie wyglądają te Wasze rybki :) to makrele..?
OdpowiedzUsuńA ja od początku robię bez foli ;)) od razu nabyłam razem z grillem specyjalny przyrząd. Pysznie wyglądają te Wasze rybki :) to makrele..?
OdpowiedzUsuńA ja od początku robię bez foli ;)) od razu nabyłam razem z grillem specyjalny przyrząd. Pysznie wyglądają te Wasze rybki :) to makrele..?
OdpowiedzUsuńRybka to Bracin - okoń morski :)
UsuńAaaa jeszcze nie jadłam :/ ale mi się komentarz rozmnożył ;)
UsuńAle pysznie się prezentuje :-) mniam. Taką rybkę to ja bym zjadła :-)
OdpowiedzUsuńO jak by mi tak ktoś przygotował to bym wcinała ;) Wyglądają pięknie :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam grillowane ryby :-).
OdpowiedzUsuńMój tata też zawsze grilluje w folii :P
OdpowiedzUsuńMusi spróbować bez będzie zachwycony :)
UsuńTakie rybki to pychota:)
OdpowiedzUsuńNo ja też zawsze grilluję w foli, będę musiała spórbować kiedyś bez :)
OdpowiedzUsuńKoniecznie :)
UsuńPięknie i pysznie!
OdpowiedzUsuńUwielbiam jedzenie w plenerze.
Ja grilluję bez folii...
Robię podobnie, pycha!
OdpowiedzUsuńProsto, zdrowo i jak smacznie :)
OdpowiedzUsuńMy akurat grillujemy rybę bez folii i faktycznie jest wspaniała :)
OdpowiedzUsuńTak dawno nie grillowałem. Muszę to zmienić :D
OdpowiedzUsuń