poniedziałek, 2 lutego 2015

Jaglanka z pastą z buraków i tofu








Potrzebne składniki: 
  • pasta z buraków i tofu (przepis znajdziesz tutaj)
  • 1/2 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej
  • 1 łodyga selera naciowego
  • sól ziołowa, pieprz
  • czarnuszka do posypania
  • garść ulubionych kiełek

Przygotowanie:
Ugotowana i przestudzoną kaszę jaglaną mieszamy z pastą z buraków, posypujemy czarnuszką pokrojonym selerem naciowym i kiełkami. śniadanie szybkie, zdrowe i bardzo bardzo smaczne. 







5 komentarzy:

  1. Śniadanie tryskające kolorami! :) Świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale fajne połączenie smaków;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda bardzo ciekawie i smakowicie ;) Jaglankę jem prawie codziennie, ale w takiej postaci i z dodatkiem buraka nigdy nie próbowałam.

    OdpowiedzUsuń
  4. Kolory prezentują się świetnie :) Pasta z buraków na pewno zaskarbiłby sobie nasze podniebienia :)
    Pozdrawiamy cieplutko

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciekawe połączenia! Nigdy czegoś takiego nie jadłam ale wygląda świetnie i smakuje pewnie też :)
    www.homemade-stories.blogspot.be

    OdpowiedzUsuń