Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
O MNIE
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
▼
niedziela, 7 grudnia 2014
Pesto z jarmużu
Potrzebne składniki:
1 pęczek jarmużu
garść orzechów włoskich
2 ząbki czosnku
sok z połówki cytryny
3 łyżki oliwy z oliwek
pieprz, sól
Przygotowanie:
Liście jarmużu z oliwą rozdrabniamy za pomocą blendera, aż składniki się dobrze posiekają. Następnie dodajemy czosnek, sok z cytryny, pieprz, sól i dalej miksujemy. Jeżeli jest potrzeba możemy pesto dodatkowo skropić oliwą.
2 komentarze:
Foodmania
7 grudnia 2014 08:14
świetny dodatek do makaronu!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Anonimowy
23 lipca 2016 01:59
Oliwa z oliwek czyli masło z mleka
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
świetny dodatek do makaronu!
OdpowiedzUsuńOliwa z oliwek czyli masło z mleka
OdpowiedzUsuń